Eén van onze favorieten fietsen als het om een kilometervreter gaat. De Supercharger2 GT vario HS is dan ook een terechte winnaar van Bike of the Year in de catogerie Speedpedelec.

 

 

 

 


”Riese & Müller veroverde dit jaar het hoogste schavot omwille van zijn algemene rijkwaliteiten.

De Supercharger2 GT vario HS is en blijft een een rasechte kilometervreter van het hoogste niveau.”

 

 

Lees hier het volledige artikel.

 

Wij zijn bijzonder trots en dankbaar met de de eerste plaats in de VAB Bike of the Year Awards in de categorie Speed Pedelec. Dit onderstreept onze jarenlange voortrekkersrol die wij hiermee beloont zien. Onze onuitputtelijke drang naar het fabriceren van het beste Premium product wat je kunt krijgen op dit gebied wordt inmiddels gedragen door een grote schare consumenten en is ook de vakjury niet onopgemerkt gebleven. Met een overall resultaat van 79,70% op 100 de trotste winnaar van een sterk competitieveld. Een korte kenschets van de vakjury luidt;

 

”Riese & Müller veroverde dit jaar het hoogste schavot omwille van zijn algemene rijkwaliteiten. De Supercharger2 GT vario HS is en blijft een rasechte kilometervreter van het hoogste niveau.”

 

Wij zien het als onze doelstelling om voor 2025 de meest Duurzame eBike producent te zijn die als voorbeeld voor alle anderen in de branche geldt. In de Belgische markt spelen wij daarmee nu reeds een voortrekkers rol, de overwinning van de Supercharger2 Vario HS zal het proces versnellen om dit doel met deze en andere fietsen uit onze collectie te behalen.