fbpx

Pers & marketing

iBike uit Antwerpen wordt vaak bevraagd over vele aspecten uit de fietsenwereld en over mobiliteit met de fiets in het algemeen. Dit omdat we graag onze oprechte mening geven over deze wereld of over specifieke situaties als speed pedelecs en cargobike. We durven onze opinie duidelijk brengen. We staan er nl elke dag zelf midden in. Met onze acht fietsenwinkels in en rond Antwerpen kennen we de problemen van de mobiliteit in Antwerpen maar al te goed. We zijn de grootste van Antwerpen, dat geeft ons spreekrecht. We zijn pioniers met oa de eerste vouwfietsenwinkel in België, een cargobike-afdeling en een sterk uitgebouwde B2B-aanpak.

Wie contacteren bij iBike?

Marc Groven

Marc Groven is mede-oprichter en mede-eigenaar van iBike. Hij is onze kopman en heeft de dagelijkse leiding. Marc is te bereiken via marc.groven@ibike.be of mobiel op 0474/35 87 09‬ (enkel en alleen voor pers). Marc is tevens mede-oprichter van B2Bike.

Lees zeker het interview met Marc. Journalisten kunnen Marc allerhande vragen stellen over de fietswereld in het algemeen en zeker over de fietshandel, mobiliteit in grote steden als Antwerpen, de sterke opkomst van bakfietsen en cargobikes, …

Koen De Herdt is verantwoordelijk voor strategie & marketing. Ook met vragen over events als Bakfietsfestival kan je bij hem terecht. Koen kan je bereiken via koen.de.herdt@ibike.be of via LinkedIn of mobiel op +32 479 98 03 67. Op maandag en donderdag is hij makkelijker te bereiken. Sponsoraanvragen aub enkel via dit formulier.

Informatie voor de pers

vrt journaal

Ontdek alle recente nieuwsberichten over iBike.

Heb je het iBike-logo of andere merkinformatie nodig? Heb je voor een artikel of bericht een rechtenvrije foto van een kwaliteitsvolle fiets nodig? Vraag het via kd@ibike.be.
Aub let zeker op de juiste schrijfwijze van iBike. Net zoals iPhone.

Lees onze missie en visie over fietsmobiliteit en hoe iBike hierover denkt en handelt.