Pers

iBike uit Antwerpen wordt vaak bevraagd over vele aspecten uit de fietsenwereld en over mobiliteit met de fiets in het algemeen. Dit omdat we graag onze mening geven over deze wereld of over specifieke situaties als speed pedelecs. We durven onze opinie duidelijk brengen. We staan er nl elke dag zelf midden in. Met onze 8 fietsenwinkels in en rond Antwerpen kennen we de problemen van de mobiliteit in Antwerpen maar al te goed. We zijn de grootste van Antwerpen, dat geeft ons spreekrecht. We zijn pioniers met oa de eerste vouwfietsenwinkel in België, een cargobike-afdeling en een sterk uitgebouwde B2B-aanpak.

Wie contacteren bij iBike?

Marc Groven

Marc Groven is mede-oprichter en mede-eigenaar van iBike. Hij is onze kopman en heeft de dagelijkse leiding. Marc is te bereiken via marc.groven@ibike.be. Marc is tevens mede-oprichter van B2Bike.

Lees zeker het interview met Marc. Journalisten kunnen Marc allerhande vragen stellen over de fietswereld in het algemeen en zeker over de fietshandel, mobiliteit in grote steden als Antwerpen, …

Dominic Vranckx kent de fietswereld en alle fietsmerken door en door. Hij is te bereiken via dominic.vranckx@ibike.be of 03/825.26.10. Dominic was eind 2017 nog in het VRT-nieuws over speed pedelecs. Als journalist kan je bij Dominic terecht voor concrete info mbt speed pedelecs, rijgedrag van een ebike, … Dominic brengt je ook tot onze experts in bakfietsen en cargobikes, vouwfietsen, …

Dominic

Informatie voor de pers

vrt journaal

Ontdek alle recente nieuwsberichten over iBike.

Onderaan staan alle mogelijke iBike-logo’s in alle mogelijke formaten. Aub let op de juiste schrijfwijze van iBike. Net zoals iPhone.

Lees onze missie en visie over fietsmobiliteit en hoe iBike hierover denkt en handelt.