fbpx

Een fietsenwinkel die een hockeyclub sponsort? Rijd met iBike2Victory!

#iBike2Victory

iBike, dé fietsenwinkel van Antwerpen, werkt nauw samen met Royal Hockey Club Victory. Zo verbeteren iBike en Victory de mobiliteit van spelers, leden en supporters van en naar de terreinen. De terreinen beschikken over een beperkt aantal autoparkeerplaatsen. Een ruim actieplan mbt mobiliteit is de uitdaging. Daar werkt iBike graag aan mee.

De club krijgt enkele stuks van de Rolls Royce onder de vouwfietsen ter beschikking: de Brompton vouwfiets.

iBike in de spotlights

Victory zet iBike dan weer in de spotlights op en rond het veld. Het is een samenwerking met oog voor de toekomst. Want in de business club van Victory zal iBike ondernemers en ondernemingen inlichten over alternatieve mobiliteitsoplossingen.

We laten alle leden, supporters en spelers kennismaken met de unieke mogelijkheden van vouwfietsen, bakfietsen en elektrische fietsen. Zodat we nóg meer kunnen inzetten op de fiets als oplossing voor de mobiliteitsproblemen in de stad.

Sport en iBike: een winnende combinatie

Hockey wint steeds meer aan populariteit in en rond Antwerpen. Royal Hockey Club Victory is de grootste hockeyclub van ’t Stad.

De laatste jaren maakte de ploeg een sterke groei door. De clubwerking staat als een huis, de activiteitenkalender is goed gevuld. Het is ee

n échte familieclub, waar jong en oud zich inspannen én ontspannen. Kortom, deze club belichaamt de waarden waar ook iBike zich in herkent.

 

2019: een feest op het veld, een feest op 2 wielen

In 2019 vierde Victory zijn 100ste verjaardag. Geen mooier moment om te investeren in deze unieke club. Met iBike versterkt de club haar financiële slagkracht. En krijgt iBike de mogelijkheid om een nieuw publiek te laten kennismaken met de mobiliteit van de toekomst.

Deze samenwerking is er gekomen na intens overleg en beoogt een lang partnership. #iBike2Victory 😊