fbpx

Shimano Service Center

iBike is een erkend Shimano Service Center. Je bent dus verzekerd van de beste service en de hoogste kwaliteitsgarantie, gewaarborgd door de strenge eisen van Shimano. Regelmatig opleiding volgen is dan ook een noodzaak.

Herfststraning bij Shimano

Vanmorgen in alle vroegte vertrokken met enkele iBikers voor een trip naar Shimano Benelux in Nunspeet (Nederland) voor het bijtanken van kennis op gebied van de E-Bike systemen van Shimano. De theorie en de workshops wisselden elkaar mooi af.

Hoe de perfecte diagnose stellen bij een probleem op een Shimano Steps E-Bike systeem? Dit werd ons uitvoerig uitgelegd door Erik Hazenberg en Chris Elliott, twee super specialisten van Shimano.

Na de theorie was het aan ons. Demonteren van de Drive Unit, demonteren van alle elektronische componenten en nadien in omgekeerde volgorde alles terug monteren. En we hadden na afloop geen onderdelen over 👍.

Klanten mobiel houden met Shimano Steps

Ook hebben we nieuwe inzichten gekregen om onze klanten met Shimano Steps systemen nog beter te kunnen servicen.

Nadien bezochten we de garantieafdeling waar alles zorgvuldig en snel wordt nagekeken. Veel know-how op deze erg sympathieke afdeling. De technische kennis en de gedrevenheid van deze medewerkers is fenomenaal.

Nadien nog heel veel tips en tricks over hoe we onze klanten snel en accuraat kunnen mobiel houden.

Een heel nuttige en leuke dag en wij zijn er alweer klaar voor en kei-fier op de Shimano certificaten die we mee naar huis konden nemen.

En vooral blij dat we weer enkele fijne collega’s fietshandelaars mochten ontmoeten en een super team van Shimano Benelux.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *