fbpx

Trek presenteert super complete e-bikes

Trek heeft vandaag twee nieuwe platformen aangekondigd voor elektrische fietsen: de District+ en Verve+. Platformen die dezelfde technologieën delen, maar door het ontwerp en de afmontage een heel eigen karakter hebben. iBike focust zich op de District+ omdat dit een onderhoudsarme elektrische fiets met naafversnelling is.

Super complete e-bikes van een topmerk voor erg aantrekkelijke prijzen

De District+ is een stijlvolle elektrische fiets die je snel en met gemak door de stad voert. Het is de ideale fiets voor dagelijks gebruik. De District+ fietsen zijn ontworpen en opgebouwd om zo duurzaam en onderhoudsarm mogelijk te zijn. Elk model is bijvoorbeeld uitgerust met interne naafversnellingen. Het eenvoudige maar soepele systeem beschermt de draaiende delen tegen alle weersinvloeden, vuil en stof. Schakel in de juiste versnelling bij het stoplicht, zonder te hoeven trappen – superhandig in stadsverkeer.

Lichtgewicht aluminium frames

De District+ elektrische fietsen zijn opgebouwd rond een licht aluminium frame dat beschikbaar is in verschillende varianten, zoals een heren model en een lage instap en stagger voor de dames.

Betrouwbare Bosch elektronica

Alle District+ modellen zijn uitgerust met de zeer betrouwbare middenmotoren en accu’s van Bosch. De plaatsing van motor en accu verschilt per model. De meeste modellen zijn naar keuze verkrijgbaar met een 300 Wh, 400 Wh of 500 Wh accu, zodat eenieder zijn elektrische fiets naar persoonlijke voorkeur en/of budget kan aanpassen.

Slimme toegang tot de accu

De modellen District+ 5 en hoger zijn voorzien van Trek’s eigen Removable Integrated Battery (RIB) technlogie. Met dit systeem is uitnemen en terugplaatsen van de accu kinderspel. RIB is compact en gestroomlijnd en maakt de in het frame geïntegreerde Bosch accu toegankelijk zonder gereedschap. Het uitnemen van de accu is simpel en er zijn geen losse onderdelen die onderweg verloren kunnen raken. Door je sleutel te draaien, klikt de batterij los en komt een draaghendel tevoorschijn. De accu kan bij alle District+ modellen op of van de fiets worden opgeladen.

Boost je actieradius

De District+ modellen die zijn uitgerust met RIB (met uitzondering van de stagger frames) hebben ook nog een extra optie, genaamd Range Boost. Daarmee kan een tweede, zeer krachtige 500 Wh accu op de onderbuis worden bevestigd en worden extra lange fietstochten mogelijk. Met Range Boost vergroot je de actieradius significant en kun je in veel gevallen een retourtje naar je werk in de hoogste support stand volbrengen zonder tussendoor de accu op te moeten laden. Deze optie kun je door de dealer laten installeren.

Beschikbaarheid en prijzen

De nieuwe District+ 1, 2, 3 en 4 elektrische fietsen zijn verkrijgbaar bij iBike in onze winkels in Deurne en Wilrijk. Prijzen van de District+ starten bij € 2.099.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *