fbpx
bakfietsen

Opleiding bij Urban Arrow bakfietsen

Met tien iBikers bezochten we het hoofdkantoor van Urban Arrow te Amsterdam. De weg ernaartoe liep niet zo vlot. We weten alweer snel waarom iBike fietsmobiliteit verkoopt.

Na een hartelijk ontvangst met koffie en koek start de opleiding.

Het verhaal van Urban Arrow is inmiddels gekend: handige bakfietsen voor stedelijke mobiliteit.

At URBAN ARROW, we aim to be the frontrunner in urban mobility. 

Urban Arrow

De fabriekshal waar de Urban Arrow’s in elkaar worden gestoken ziet er piekfijn uit en dat was niet speciaal voor ons bezoek gepland.

Voor het vlot en kwalitatief maken van de wielen rekent Urban Arrow op de wielbouwlijn van Holand Mechanics die dagelijks alle wielen op de correcte spanning zet en zorgt voor een stevig en kwaliteitsvol wiel.

Tijd voor testritten met bakfietsen en cargobikes. Wat hebben de 2020-modellen allemaal te bieden?

Dan is het échte werk aan de beurt door met 11 Urban Arrow Family’s of Shorty’s door de straten van Amsterdam te rijden richting Station om te ervaren hoe vlot zo’n tweewieler meekan door één van de drukste steden van Europa! We zijn erg onder de indruk van de wendbaarheid en het zitcomfort van deze mobiliteitsoplossing. Vervoer jij je kinderen ook al met deze taxi’s?

De experts van Urban Arrow leiden ons op in alle nieuwigheden en hoe we onze iBike klanten ook in 2020 weer de fijnste mobiliteit kunnen beleven in onze eigen stad.

Tagged

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *