fbpx

iBike doet mee aan de warmste week!

iBike steunt Bednet VZW voor de Warmste Week

warmste week antwerpenHet jaareinde nadert. Traditiegetrouw houdt Studio Brussel dan zijn Warmste week.
iBike draagt zijn steentje bij voor één van de geregistreerde doelen nl. Bednet vzw.

Bednet VZW zorgt ervoor dat kinderen en jongeren die tijdelijk niet naar school kunnen fietsen, de les in hun klas live kunnen volgen, van thuis uit. Leerlingen die langdurig of regelmatig afwezig zijn door ziekte, operatie, ongeval of zwangerschap, zijn zo mee met de les en blijven in contact met hun vrienden. Bednet is gratis voor gezin en school.

Dankzij Bednet is jouw kind mee met de les en al de rest. Kinderen hebben nood aan regelmatig contact met hun vrienden. Dankzij Bednet VZW vergeet hij of zij even dat het ziek is en kan het terug ‘in de klas’, bij zijn of haar vrienden zijn. Het kind voelt zich zo allesbehalve alleen.

Help een kind terwijl je speelt!

Met Passaportas koop je niet enkel ongekende spelvreugde, maar ook kansen voor schoolgaande kinderen. Via deze actie in het kader van De Warmste Week, schenken wij per verkocht Passaportas-reisspelletje vier euro aan Bednet.

Bednet? Jawel, Bednet!

Bednet vzw antwerpen

Omdat elk kind in Vlaanderen recht heeft op degelijk onderwijs. Deze vzw biedt sinds 2007 synchroon internetonderwijs aan. Leer

lingen, die wegens ziekte, operatie, ongeval of zwangerschap tijdelijk of langdurig afwezig blijven, volgen via internet de schoollessen live.

Het doel is meervoudig:• leerachterstand beperken
• isolement leerlingen voorkomen
• de goede band met school, leerkrachten en medeleerlingen bewaren.

In 2017 bood Bednet hulp aan 800 kinderen. Bednet is gratis voor gezin en school.

 

Hoe steunt iBike Bednet?

Door onszelf te verbinden aan de oplossing die Bednet VZW aanbiedt én onze klanten hierbij te betrekken.

iBike steunt Bednet VZW door het gezelschapsspel Passaportas in de winkel aan te bieden gedurende de maanden november en december.

passaportas antwerpen

Dit doen we op 2 manieren:

  1. Voor elke nieuwe fiets die ten laatste op 23/12 wordt afgerekend, krijgt de klant de reisversie van Passaportas er gratis bij.
  2. Klanten kunnen de reisversie van Passaportas reisversie ook gewoon aankopen voor de prijs van €10.

iBike stort gegarandeerd telkens €4 hiervan door naar Bednet VZW.

 

warmste week

Passaportas? Zeker weten!

Denk je ook vol nostalgie terug aan die avonden met authentieke bordspelen die het ganse gezin of vriendenkliekje rond de tafel verzamelden?

Het moderne antwoord op dit verlangen heet Passaportas. Superspanning verzekerd!

Als een volleerd reisagent vlieg je jouw groepen passagiers zo snel mogelijk naar hun Europese bestemming. Slaag jij daar als eerste in, dan ben je de absolute winnaar van dit spel. Maar dan moet je wel eerst je medereizigers en hun plagerige douanevoorschriften verschalken. Want Passaportas stelt al je organisatietalent, strategische vaardigheden en spelinzicht op de proef.

Dit familiespel – dat je volledig kunt personaliseren – is geschikt voor alle leeftijden. Het zet de tijd stil en creëert intens en ondeugend spelplezier.

De reden waarom Passaportas voor Bednet kiest, is even simpel als eenvoudig. Dergelijk gezelschapsspel sluit perfect aan bij de leefwereld van kinderen. Bovendien past het volledig in het leerplan. Wie ‘aan Passaportas doet’, leert namelijk spelenderwijs de hoofdsteden van Europa. De iBike-actie loopt vanaf nu tem 24 december.

Waar wacht je nog op?!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *