Winkel Deurne

Welkom in onze winkel op de Bisschoppenhoflaan!

iBike Deurne is gelegen op de bekende Bisschoppenhoflaan naast De Jonghe Autoparts op 2km van het Sportpaleis richting Wijnegem. De specialiteit van deze winkel: hybride en elektrische fietsen. Ook in stadsfietsen, lichte trekking en sportfietsen zijn we gespecialiseerd. De kleinsten en allerkleinsten vinden ons ruim aanbod in kinderfietsen wel top.

Zo vindt u er bekende merken als Flyer Riese & Müller, Hercules, VSF, Koga en Gazelle. Op onze ruime bovenverdieping vindt u er een breed aanbod race- en mountainbike fietsen van onder andere Orbea en Kona.
Op onze gelijkvloersverdieping zal u zeker uw keuze vinden in ons breed assortiment toebehoren van merken als Nutcase, Basil, Lezyne en BBB.
Onze winkel biedt een ruime parkeerplaats voor de deur. Via onze aparte ingang voor herstelling kan u eenvoudig uw tweewieler binnenbrengen voor onderhoud en reparaties. Onze medewerkers helpen u graag verder.

 

Bisschoppenhoflaan 641, 2100 Deurne
Dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 18u. Zondag en maandag gesloten.
vrt journaal
Met de titel 'Speedpedelec haalt elektrische auto in, maar gebruik ervan loopt niet over rozen' haalt iBike het VRT Journaal. ...
NuVinci
Bij iBike zijn we superfier om geprefereerd retailpartner te zijn van NuVinci Cylcing. NuVinci wat? Wel NuVinci Cycling is een divisie ...
ebike
De elektrische fiets is alom aanwezig. Om naar het werk te fietsen of om op fietsvakantie te gaan, maar ook ...
Alle iBike winkels behoren ook tot het netwerk van Fietshotspot. Fietshotspot verzamelt vooruitstrevende fietsenwinkels in Vlaanderen. Deze fietsenwinkels moeten beantwoorden aan 3 criteria:  (meer…)
Marc Groven
Interview met iBike kopman Marc Zijn schooltijd, daar maakt Marc Groven liefst niet teveel woorden aan vuil. Na zijn opleiding ...