fbpx

Winkel Wilrijk: de grootste van ’t stad

Grootste fietsenwinkel van 't stad!

Kernenergiestraat 71-73, 2610 Wilrijk
Dinsdag t.e.m. zaterdag: 10u - 18u

Welkom bij iBike Wilrijk

Hier heb je de keuze uit een erg groot aanbod aan fietsen. We vinden het belangrijk dat elke fietser precies de juiste fiets kan selecteren voor zijn of haar doel.

Hiervoor staat een team van techniekers en adviseurs klaar om je verder te helpen en wegwijs te maken in het uitgebreide gamma. Naast een erg ruim aanbod aan elektrische fietsen – ook high speed– kan je ook bij ons terecht voor koersfietsenmountainbikesgravelbikesstadsfietsen, elektrische steps, trekkingfietsenkinderfietsen, loopfietsen en ook elektrische mountainbike en elektrische koersfietsen.

Ook voor een vouwfiets of cargo- en bakfiets kan je in Wilrijk terecht. Maar voor een écht groot aanbod in cargo en bakfietsen ga je best meteen naar onze collega’s in de lange Lozanastraat. Wil je alle vouwfietsen op een rijtje, dan kan je ook terecht in onze vouwfietsenwinkel op ’t Eilandje. Voor onderhoud en herstelling aan je fiets kan je bij ons terecht. Onze sterk opgeleide en ervaren techniekers staan je met raad en daad bij.

Fietsvakantie

We hebben de kennis en merken (VSF, Koga en Tout Terrain) in huis om je hiermee verder te helpen.
Bij Tout Terrain en Koga kan je zelf volledig custom je fiets samenstellen. Deze bestaan ook elektrisch.

Custom fiets

Voor een gepersonaliseerde  koersfiets of mountainbike moet je bij Orbea en Trek zijn. Heb je een idee of specifieke wensen voor jouw fiets? Bespreek het met onze medewerkers en we kijken samen wat er kan. Maar er kan veel 😉Kom gerust op afspraak.

Accessoires

Opzoek naar de juiste fietstassen, helm, mandje, regenjas,  … . We kijken samen wat er het beste bij jou en je fiets past en zorgen voor montage. Wist je dat Ortlieb 100% waterdichte tassen maakt waar perfect een laptop in past? En de helmen van Lazer van ’t Stad komen?

Spring op je fiets en stap eens binnen. Je zal versteld staan van de ruime keuze en de gastvrije ontvangst. Je auto parkeer je makkelijk voor onze deur.

Team iBike Wilrijk

riese und muller
norta logo
gazelle
trek
Flyer
kona
orbea
hercules logo